Igal rahval on omad traditsioonid. Veinimaades on kombeks veinipressimise jääkidest kääritada ja destilleerida kanget jooki. Nii valmistavad grusiinid t?at?at, mida mujal tuntakse grappa nime all. Kangeid jooke tehakse nii õuntest, ploomidest, aprikoosidest kui ka teistest puuviljadest. Nimedki on vastavalt kalvados, slivovits, paalinka jne. KUIDAS VALMIB SETUDE KODUVIIN Eesti pole viinamaa, kuid siingi on viinakeetmise traditsioon. […]
Read more →Otsing
Arhiiv
Rubriigid
- Ajalugu (108)
- Akadeemiline KesKus (80)
- Arhiiv (2 822)
- Arvamused (189)
- Eesti (206)
- Essee (6)
- Film (111)
- Juhtkiri (19)
- Kirjandus (197)
- Kirjastaja soovitab (1)
- Köök (21)
- Kunst (140)
- Loodus (42)
- Metsiku Eesti lood (35)
- Mood/Disain (11)
- Muusika (123)
- Pealugu (53)
- Persoon (91)
- Teater (160)
- Toimetuse veerg (1)
- Välis (221)