Dolma on maitsev eelroog, mida tunnevad kõik Vahemere idaosa ja Kaukaasia rahvad. Lähis-Ida köögi austajad on neid pisikesi rullikesi mekkinud kindlasti nii soojalt kui ka külmalt, tzatziki-kastme või puljongiga, pakituna viinamarjalehtedesse, kapsalehtedesse, bakla?aani, suvikõrvitsasse, tomatisse, paprikasse … Ühesõnaga, millesse iganes. Eesti köögi sõbrad tihtipeale ei tule selle pealegi, et ka meie kodune kapsarull on tegelikult […]
Read more →Otsing
Arhiiv
Rubriigid
- Ajalugu (112)
- Akadeemiline KesKus (80)
- Arhiiv (2 822)
- Arvamused (194)
- Eesti (214)
- Essee (6)
- Film (114)
- Juhtkiri (19)
- Kirjandus (200)
- Kirjastaja soovitab (1)
- Köök (23)
- Kunst (144)
- Loodus (45)
- Metsiku Eesti lood (35)
- Mood/Disain (11)
- Muusika (127)
- Pealugu (55)
- Persoon (94)
- Teater (165)
- Toimetuse veerg (1)
- Välis (222)